Gavekort Destinasjon Glede 2025

kr 7.788,00

Gavekortet består av ett års kursløp, med kaptein Björg Thorhallsdottir – som sammen med mange anerkjente eksperter, geleider deg gjennom en indre reise mot Destinasjon Glede.

Innholdet og rekkefølgen er nøye satt sammen på bakgrunn av forskning. Dette livsstilsprogrammet skal gi deg varige endringer slik at du får en bedre livskvalitet.

Du vil blant annet få gode råd og oppfølging av blant annet Dora Thorallsdottir med relasjoner, Yngvar Andersen med trening, Silje Sandmæl med økonomi og Rebekka Nøkling med stressmestring.

Kontakt gjerne oss i team Destinasjon Glede, hvis du har spørsmål.

 

Beskrivelse

Gi en fantastisk gave til en du er glad i.

12 mnd. trening for varig livsstilsendring.

Et program med dyktige fagpersoner, workshops, kollokviegrupper, eventer, reiser, samt syv unike arbeidsbøker vil du klare å skape varige livsstilsendringer.

Et livsstilsendrende program med 7 moduler

Mine relasjoner: Du vil få gode verktøy til å rydde opp i relasjonene dine i løpet av 60 dager.
I tillegg jobber vi med egenkjærlighet slik at du blir mer glad i deg selv.

Mine vaner: Forskning viser at det tar 66 dager å endre en vane, så i løpet av den tiden vil du klare å skape gode vaner som f.eks. meditasjon, isbading, egentid, trening.

Min kropp: I løpet av 60 dager kan du prøve en rekke ulike øvelser som skal gi deg treningsglede. Forskning har vist at bare litt bevegelse hver dag er livsforlengende.

Min mat: Du vil få bedre kunnskap om kostholdsendringer som du ønsker i livet ditt. Følelser og mat henger sammen, og vi dykker ned i hvordan du kan forholde deg til dette i løpet av 60 dager.

Min økonomi: Du vil få konkrete oppgaver som skal hjelpe deg med å få mest mulig ut av de midlene du har.I løpet av 30 dager vil du lære om sparing, pensjon og arv og få en oversikt som gir deg trygghet.

Mitt fokus & ro: Du vil lære om flere teknikker som skal gi deg det fokuset og den roen som du trenger i hverdagen. GTD, Getting Things Done er et planleggingsverktøy, Marie Kondo er en ryddeteknikk du vil bli kjent med, og du vil få kjennskap til flere type pusteteknikker som er livsforlengende og som gir deg bedre hukommelse. Du vil også lære mye om hvordan stress påvirker deg, og hvordan du skal mestre det.

Min vei videre: For å skape de varige livsstilsendringene hjelper vi deg med å finne din egen vei videre.

Dette er en gave som gir ekstra mening.

Praktisk info:

  • Vi sender gjerne gavekortet med din hilsen, hvis du ønsker at vi skal sende det direkte til den du vil gi denne flotte gaven. Skriv gjerne det i kommentarfeltet.
  • Gavekortet må bestilles før 1. januar, og deretter må mottaker melde seg inn.