Mitt Liv – Blå

kr 100,00

Mitt Liv, en minnebok fra 0 – 90 år

Hvert liv er unikt! Alle mennesker har i ulike perioder i livet behov for å fortelle om hvordan livet er og ble. Det er godt å ha noen som lytter til tanker og erfaringer fra levd liv. Ofte tar vi oss ikke tid til å lytte godt til hva som blir fortalt – og plutselig kan det være for sent. Hva var det han sa om det og hvordan var det hun laget de gode lefsene? Vi holder liv i minnene ved å vite mest mulig om det som særpreget det mennesket som er borte. Det skal Mitt liv boka bidra til! Boka er laminert for å tåle mange års bruk! Den er full av nydelige illustrasjoner fra kunsteren Bjørg Thorhallsdottir, tips til hva du kan skrive om.

Str: 24 x 27,5 cm (1220 gr.)

Produktnummer: 400018SL Kategori:

Beskrivelse

Denne fine boken ble til da Randi Vassbakk Ajer mistet sin mann i en fallskjermulykke. Hun satt igjen med to små barn og en smerte det var vanskelig å bære. Boken ble et resultat av den, og et ønske om at andre skal skrive historien om sitt liv – slik at den består selv når personen er borte.

Randi kontaktet Björg som selv hadde kjent på det samme, fortvilelsen over å ikke kunne gi sønnen sin gode nok svar når han spurte om pappaen sin.

“Jeg skulle ønske at mine kjære som har gått bort hadde skrevet sin historie. Hva de tenkte, hvordan de hadde det, deres svakheter og styrker.

Tolli spør om pappaen var mørkeredd som liten? Eh.. jeg vet ikke.
Tolli spør om pappa hadde noen gode venner som liten? … Jeg vet heller ikke, gutten min.
Hadde pappa en snill mamma? Jeg håper det, svarer jeg”.

Boken er vakkert illustrert av Björg, og kommer med tips til hva du kan skrive om – slik at boken skildrer – ditt liv.

Mitt Liv boka har mange flotte detaljer, som praktisk bokmerke i blå eller rød silke, papplomme formet som et hjerte bak i boka for oppbevaring av brev eller annet du ikke ønsker å lime fast, og spottlakkering av detaljer på omslaget som gir den et ekslusivt preg.