Du er sterkere enn du tror

kr 349,00

“Jeg skisser hver dag, og skissene er mine dagbøker. En samtale, en sms fra en venn, en tilbakemelding i sosiale medier. Et møte, en fest, en reise – hver dag byr på nye opplevelser og nye erfaringer. Og det som rører seg i mitt indre, finner sin vei ned på papiret.

Skissene mine deler jeg på Instagram, og ofte skriver noen at det var akkurat det budskapet de trengte den dagen.

Det heter at et bilde sier mer enn tusen ord. Og ord er magiske, for de snakker til sannheten i oss selv.”

Produktnummer: 600037SL Kategori:

Beskrivelse

Ved å by på egne livserfaringer i bilder og tekst, ønsker Björg Thorhallsdottir å gi folk mot til å være seg selv og tørre å følge drømmene sine.

I alt det Björg formidler er dette kjernen; Det å gi andre mennesker mot og kraft til å ta tak i livet sitt, leve det på den måten som gir den enkelte livsglede, og kunne få lov til å være den lille musefingeren som gir vennlige, oppmuntrende dytt i prosessen med å omgjøre tanker og drømmer til virkelighet!

En bok full av livsvisdom
I boken «Du er sterkere enn du tror» (utgitt på Aschehoug forlag), deler hun tankene sine bak over 60 nye bilder. For det er det som er unikt med kunstneren Björg Thorhallsdottir, det at hun har en klar tanke og budskap bak hver skisse, hvert bilde. Og disse bildene er Björgs dagbok. For Björg skisser hele tiden, inspirert av det de travle dagene hennes måtte bringe, av glede, sorger, bekymringer, følelser og refleksjoner over livet. Forelskelsen som dukker opp, kjærlighetssorgen, venninneprat, familien, og ikke minst alle historiene til menneskene hun møter på sin vei. For Björg har en helt unik evne til å knytte kontakt, og til å formidle essensen av menneskemøter – og til å formidle akkurat det noen trenger å høre.

De små historiene som følger det enkelte bildet rommer så mye livsvisdom. «Du er sterkere enn du tror» er en bok til å bli klok av!

“Takk Björg! På side 11 fant jeg en wake up-call for meg. Som fortalte meg at for hvert minutt jeg bruker på å være frustrert over ting jeg ikke kan forandre, mister jeg tilsvarende tid med glede. Takk – det behøvde jeg. LA GÅ!!»