Lyset du trenger finnes

kr 1.400,00

Str på trykket 19 x 15 cm. Prisen er inkl. kunstavgift.

Beskrivelse

Jeg lagde bildet til en venn som var så utrolig langt nede, hun så ingen vei ut av den situasjonen hun var i. Men inne i hjertet bar hun på en glød av kjærlighet til dem hun er glad i, og bestemte seg for å finne veien opp i lyset igjen. For det er ingen andre som kan skape det lyset for deg.

Selv når det er helt helt mørkt, og du er deprimert og så langt nede at livslyset er slått av, finnes alt det lyset du trenger inne i deg selv.

Du kan ikke be om at ytre krefter skal forandre på din verden. For den eneste som kan få det til å lyse rundt deg, er lyset fra ditt indre. Du har den indre veken i deg. Du har drømmene dine, kraften i deg selv – og vissheten om hvem du er. Kanskje har du mennesker rundt deg som kan bidra i prosessen, men ingen andre kan gjøre jobben for deg.

Bestem deg for at du vil det skal bli soloppgang, og sakte begynner lyset å komme tilbake. Vær din egen superhelt. Vær din egen reddende engel, og finn de menneskene som du trenger for å kunne gå de skrittene som må gås.

«Lyset du treng finst»
(Helge Torvund, diktsamlingen Alabama? Aschehoug, 2011)