Trøst – bok

kr 369,00

“Jeg vet at den som har det vanskelig ikke alltid har overskudd til å fordype seg i bøker, lange samtaler eller store sosiale settinger. Så jeg ønsket å gi trøst gjennom bilder og små tekster. Det jeg har trengt når jeg har vært nede i dypet.

Det jeg har lært er at det alltid kommer en bedre dag. At etter regnet kommer solen alltid frem igjen.
Jeg har lært at du drukner ikke ved å falle i vannet, men ved å bli der.
Uansett hvor du befinner deg i livet, håper jeg denne boken vil gi deg håp og lys. At jeg når inn til deg med et bilde, noen ord eller en historie fra mitt liv, som du kanskje kan kjenne deg igjen i”.

 

Produktnummer: 600136SL-1 Kategorier: , , Stikkord: , ,

Beskrivelse

I denne boken har Björg samlet en rekke bilder som alle har ett formål – nemlig å gi trøst i den situasjonen du befinner deg i.

Har du mistet noen du er glad i? Har du kjærlighetssorg? Er du, eller noen som står deg nær, alvorlig syk? Bildene følges av små, oppmuntrende tekster, og Björg deler i tillegg sine personlige erfaringer.

«Jeg hadde en venninne som var alvorlig syk, og tok derfor med en haug av bøker til henne. Hun orket ikke lese en eneste én, det eneste hun ville var å se på bilder og drømme seg vekk i dem en liten stund. Derfor laget jeg denne boken.»