Det handler ikke om hvor mye vi gir, men hvor mye kjaerlighet vi gir med

kr 1.400,00

Str på trykket (selve bildet) er 15 x 19 cm.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Et av mine kjærlighetsspråk er gaver. Da mener jeg gaver gitt med omtanke. Det at noen har tenkt spesielt på deg når de har kjøpt eller laget noe. Noe du virkelig trenger eller noe som giveren har utrolig lyst til å gi deg.

Til bursdagen min fikk jeg en dobørste fra lillesøsteren min – og ble kjempeglad! For hun hadde vært på besøk hos meg, og lagt merke til at jeg faktisk trengte en ny, og så fikk jeg den flotteste designerbørsten. Og hver gang jeg ser den så smiler jeg for meg selv, for det var en omtenksom gave.

Jeg tenker at en av de fineste gavene du kan gi er din tid!

Det å finne en dato, og gi mottageren beskjed om at han eller hun skal holde denne datoen ledig. Så kan du legge all din omtanke i planleggingen, og overraske med noe som du vet den andre virkelig vil sette pris på. Det kan være å forberede et måltid som dere skal ta med dere ut i skogen og tilberede på bålet. Et foredrag, konsert, eller en overraskelsestur til nabobyen og være turist der. Det kommer helt an på hvem som er mottageren, og hva denne elsker å gjøre. Gjerne noe annerledes som han eller hun kanskje ikke ville tenkt på selv, men som du vet de vil like.

Og når du skriver et kort, skriv hva som er unikt med mottageren, og ikke bare noen fraser. Skriv hva du liker ved han eller henne, og om hvor viktig denne personen er for deg. Fortell hva du ønsker dere skal gjøre sammen i året som kommer.

Skal du gi gave til en som brenner for en sak, vis at du støtter dennes engasjement ved å støtte saken. Om så det er å kjøpe en bit av en elefant, gi en geit i gave, få et fadderbarn, donere et beløp til en miljøvernorganisasjon eller betale et bidrag til noe som den andre virkelig synes er viktig.

En gave fra hjertet er en kjærlighetserklæring!