Same old same old, crazy new stuff

kr 1.900,00

Str på trykket 25×25

Hver dag kan du velge en endring i livet ditt, om du vil. For det er opp til deg om du vil gjøre en forandring, eller bli der du er.

For hver dag går du ned en vei, og den veien er ikke rett. Den har to skilt, og du kan velge Same old, Same old, eller Crazy new stuff.  Veien til venstre er trygg og du vet hva som kommer, men det er også langt borte fra der det magiske skjer. Det er komfortsonen hvor alt er kjent og trygt. Men du kan også velge å gå til høyre, veien mot Crazy new stuff. Av og til ser du ikke den veien, kanskje er det bare en liten sti eller kanskje må du tråkke deler av den selv – for ingen har gått der før.

Selvfølgelig virker den skummel, for du vet ikke hvilke mennesker du kommer til å møte, hvilke situasjoner du kommer til å havne i. Du vet ikke hvor og hvordan du kommer til å lande når du stuper fra hundremeteren. Det gjør vondt, og det letteste er bare å fortsette på veien til venstre.

Veien til høyre kalles av og til fryktens vei, og vi fortsetter til venstre fordi vi frykter det ikke skal gå vår vei. Selv om vi ikke vet hvordan det kommer til å bli, kan det hende at den nye veien blir enda bedre enn det vi har forestilt oss. For ofte er det slik at når du følger stemmen inne i hjertet ditt, der hvor drømmene fødes – da pleier det nesten alltid å gå bra.

Vær din egen bestevenn
Ta deg tiden til å lytte til hjertet ditt. For kanskje vet du ikke hvilke drømmer du egentlig bærer på. Kanskje kan du begynne å skrive dagbok. Skriv ned tankene og drømmene dine, hver morgen eller kveld. Ha ikke dårlig samvittighet om du ikke får gjort det hver dag, men om du har fem minutter til overs, skriv de ned. For slik blir du bedre kjent med deg selv. Du kan skape din egen magiske fremtid, for det skjer noe når du begynner å sette ord på tankene dine. Og vet du – mye større ting kommer til å skje enn du aner.

Livet og du er en elv, la deg flyte med, ikke stritt i mot. For når vannet renner fritt finner det sin egen vei gjennom naturen. La deg lede dit hvor livet vil føre deg. Ta i mot, følg intuisjonen din, og tør gå den veien. Stol på at livet vil deg vel!

Livet er summen av dine valg. Det var du som valgte hvilken utdanning du skulle ta, hvem du skulle gifte deg med eller bli sammen med. Og du var med på å velge bosted og jobb. Det er du som har tatt valgene i ditt liv, og livet er summen av de valgene du har tatt. Mange sier de skal gjøre en forandring, når tiden er inne. Bare ferien er over, det roer seg på jobben, eller barna vokser opp – da skal de gjøre ditt og datt. Men det er ikke slik det er. Livet blir aldri rolig. Det er som havet, det er små bølger og store bølger, og sjeldent er det helt blikkstille når du kommer langt nok ut. De rolige øyeblikkene varer sjeldent lenge. Mange sier at den dagen de blir gammel skal de endelig realisere seg. Men kanskje er du syk eller ikke lengre i stand til å gjøre det som du drømmer om. Da kommer du til å tenke «Hvorfor har jeg ikke gjort det før »? Livet ditt er så utrolig verdifullt. Men kanskje skjønner vi ikke det før på slutten av livet. Og da gjentas det ofte at det som var viktigst var de nære relasjonene, menneskene rundt dem.

Derfor er det viktig at du gjør endringene nå mens du har helsa, og menneskene rundt deg er der.  Gjør det nå mens du kan, for vi skal alle dø men vet ikke når. Det eneste vi vet er at vi lever akkurat her og nå. Og hvis du har opplevd noe traumatisk, og det har de fleste av oss, er det vanskelig å gjøre endringer for vi holder fast på det trygge. Selv om det ikke gjør oss godt. Det er vanskelig å forandre på noe, når du du har kaos i hodet ditt og kaos rundt deg. Det har hjulpet meg å gå i terapi. Få hjelp til å rydde opp i ryggsekken på ryggen. For den er så tung, så full av tårer og ubearbeidede følelser. Ting som har skjedd, helt utenfor vår kontroll. Slik er det med de fleste av oss som har hatt vonde opplevelser. Andre mennesker har påført oss skade, enten de har vært vitende eller uvitende.  Mange har en barndom med hendelser som de tar med seg videre. Og da er det så viktig å stoppe opp foran skiltet, og ta ”Same old, Same old” ut av den sekken, før du er klar for å velge den andre veien. For hva er vitsen med å drasse med deg fortiden, når du vil inn i fremtiden?

Så bruk tiden din til å tenke «hvem er det jeg vil være sammen med»? Hvem er virkelig gode for deg? De som er der for deg når du blir syk, og som du er der for. Mennesker som ikke dømmer deg, men elsker deg for den du er.

De fleste går bortover livets vei og har lyst til å prøve noe nytt, men fortsetter den vante veien. For der er de vant til å gå. Tenker «En dag skal jeg gjøre det». Men jeg har aldri sett en kalender hvor det står «Her er den dagen!». Kanskje kan dette bli året hvor du velger «Crazy new stuff, istedenfor Same old, Same old».

Jeg håper spennende eventyr venter på deg!

Tomt på lager

Produktnummer: G500025 Kategorier: , ,