The biggest risk is to not take the risk

kr 1.900,00

Str på trykket 24,5 x 24,5

Du har fått et liv i gave. Et liv som du kan gjøre hva du vil med!

Du har alle muligheter og du har alle forutsetninger til å få til hva du vil! Hvorfor vil du da fylle livet med mennesker, som ikke gjør deg godt? Hvorfor vil du være i et forhold hvor du ikke får utfolde deg, hvor du blir satt i et bur. Hvor du blir fortalt hvem du er, og hva du skal gjøre. Hvor du er ulykkelig.

Du har dette ene livet som du kan velge om du vil ha lykkelig, eller ulykkelig. Det kommer an på valgene du tar, dine valg!

Du kan ikke skylde på noen andre, for det er bare dine valg som bestemmer hvordan du kommer til å ha det. For det er bare du som kan bestemme deg for å si «nei» til andre, og finne ut om det også betyr et stort «JA» til deg selv. JA til livet!

Tør å hoppe, tør å leve.
Om du ikke tør å leve, så lever du ikke

Jeg vet det med forhold, for jeg har vært i noen som utslettet den jeg var, som gjorde meg utydelig – også ovenfor meg selv. Til slutt visste jeg ikke riktig hvor de sluttet, og jeg begynte.
Og jeg har vært redd for så mye. Som alenemor har jeg måttet kaste meg ut i det. Mange tror at jeg er så modig, men sannheten er at jeg har gjort ting som jeg har vært livredd for. Tatt med meg sønnen min og reist til fremmede land og fremmede byer, selv om bare tanken gjorde meg skjelven. Men jeg har gjort det likevel. Og selvsagt har vi støtt på problemer, utfordringer og uforutsette ting, men for hver gang har vi blitt litt tøffere, litt mere modig – og hver gang har vi fått noe å le av. Av og har vi først klart å se det komiske i situasjonen i ettertid, men det gjør ingen ting. Latteren hjelper til å ufarliggjøre ting, slik at vi til slutt forbinder det vi grudde oss for, med glede – istedenfor alt det som virket så skummelt.

Jeg lager stadig bilder med mennesker som står oppe på stupebrettet, også for å minne meg selv på det å være modig. For jeg skjønner ikke hvorfor de kaller det å stå der oppe for å være i komfortsonen, det er jo grusomt. Det er helt forferdelig. F or det eneste du vil, er å hoppe, men du tør ikke å være sann mot deg selv. Du bare står der og står der og står der. Og jo lengre du står der, jo vanskeligere blir det å hoppe.

Det er alltid skummelt å forlate det trygge, men hvis det blir mageplask, så gjør faktisk det mindre vondt enn det å bli stående der oppe – og ikke tørre å kaste deg ut i det livet som du egentlig drømmer om å leve. Og om du er redd for at det skal bli mageplask, så ta på deg høyhælte sko før du tar sats, så blir det i alle fall et mageplask med stil!

Hopp ut av komfortsonen og lev!
Hopp ut av det som ikke er bra for deg, om det er et forhold, en jobb, hva som helst!
Hopp ut i gleden, hopp ut i livet!

Tomt på lager

Produktnummer: G410225 Kategorier: , ,

Beskrivelse

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]