We can´t help everyone

kr 1.200,00

Str på trykket 10 x 30 cm

32 på lager

Produktnummer: G500022 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Utrolig nok er det de åtte rikeste familiene i verden som har like mye som halvparten av verdens befolkning, men hvis de i alle fall hjelper en annen person, som besøksvenn til en flyktning, være der for et barn som trenger det eller kanskje er det en gammel dame i gata som trenger noen som kan handle for henne en gang i blant. Eller kanskje brenner du for noe, og kan bli med i en frivillig organisasjon. Hvis alle gjør litt, så kan vi sammen endre på verden – i alle fall med et bittelite steg.

For det som skal til for å redde et menneske, er jo bare et annet menneske.

Og alle studier viser et så lenge du kan legge deg mett om kvelden, har tak over hodet og ikke trenger å bekymre deg for hver minste regning som kommer, har du potensiale til å være like lykkelig som verdens rikeste person.

Men jeg klarer ikke å forstå at verdens rikeste person kan legge seg lykkelig når han vet at om han eller henne hadde fordelt godene sine, så hadde en stor prosent av verdens befolkning hatt det så mye bedre.

Husk at noen ganger er det så utrolig lite av deg som behøves, for å kunne hjelpe en annen utrolig mye. Noen ganger handler det bare om å gi noen håpet tilbake igjen. Noen ganger handler det bare om å følge en person ned til elven, og se at de svømmer over selv.

Noen ganger er det nok å gi kjærlighet. Det frøet de selv har i hjertet sitt. Så de igjen kan kjenne på sin egen kjærlighet, og viljen til å ha en positiv og god endring i sitt eget liv. Det betyr mye mer enn du aner. Finn din hjertesak.