If you believe in magic it will happen

kr 2.520,00

Størrelse på trykket er 18,5 + 24,5 cm

Prisen inkluderer kunstavgift på 5%

Tomt på lager

Beskrivelse

If you believe in magic it will happen

I bildet er det en stjerne som lyser mer enn de andre. Det er den ene som er gullet i livet ditt. Den som du kan nå.

Den skinner og viser vei, mot drømmene dine!

Min far sa alltid at den største drivkraften i et menneske er et fast definert mål. Men det som er rart er at på veien skjer det alltid ting som gjør at den drømmen bli annerledes, fordi du ikke har erfaringene, kunnskapen og viten om alt som finnes der ute. Og alt som finnes inne i deg selv. Oppdagelsen du gjør på veien mot målet, kanskje mens det går trått i i oppoverbakkene. Når du blir kjent med deg selv, og virkelig finner ut hva som er viktigst for deg. Menneskene du møter på livsveien som inspirerer deg, eller lærer deg ting om deg selv som du ikke visste. Som vekker lengsler, og som gjør at flere stjerner begynner å skinne. Kanskje er det ikke lengre den første stjernen som skinner sterkest lengre.

Av og til ligger magien i det å være på vei, fordi da skjer det alltid ting som du på forhånd ikke ante kom til å skje. Som at en drøm dytter deg lett i ryggen, dit du skal.

Jeg husker en gang da jeg skulle flytte til Italia, for å starte på kunstakademiet der. Fordi jeg var forelsket i en italiensk gutt. Men så ble det slutt noen måneder før jeg skulle dra, og plutselig tenkte jeg at da kunne jeg kanskje heller dra et annet sted for å studere. Jeg valgte Frankrike, og Toulouse. For jeg hadde hørt at det var fantastiske mennesker og en veldig bra skole. Jeg er for evig takknemlig for tiden i Toulouse. Den har beriket livet mitt, og minner dukker stadig opp. Men jeg hadde ikke havnet i Frankrike, hadde det ikke vært for at jeg egentlig skulle til Italia!

Så selv om drømmen din blir annerledes enn du tror, blir det som regel til noe enda bedre!

Jeg snakket med en venn av meg som hadde tenkt å bli skuespiller, og som gikk i den retningen. Men et sted på veien oppdaget han at han var mer glad i selve teksten, enn å fremføre den. Han endte opp som redaktør i et forlag.

Så bare vær på vei, og tro på magien. Den skjer hver dag. Og det skinner en stjerne for deg, selv om du kanskje ikke ser den i dag.

Følg den ene stjerna, og så neste som lyser – og til slutt vil du se at sammen lager de et stjernebilde av drømmereisen din. Livsreisen!