Da jeg møtte deg var det som å komme hjem

kr 900,00

Str på trykket 12 x 12 cm

Produktnummer: G500002 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Noen mennesker har den egenskapen at de får deg til å føle deg rolig, med en gang du blir kjent med dem. Får deg til å føle at du trenger ikke å prestere, men kan være akkurat den du er – og at det er godt nok!

Noen mennesker er slik at når du møter dem for første gang, så føles det som om du har kjent dem hele livet. Det er de menneskene som er ment for deg!

Vi møter så mange mennesker hele tiden, og med noen få ligger det noe usynlig i luften som vi ikke kan se, bare føle. Noe som er mindre enn støvkorn. Noe som ikke er synlig under et mikroskop. Det er energier som vi ikke ser, men som vi føler i hjertet, i hele kroppen – og i alle cellene våre.

Når vi møter kjærligheten, vet vi det ofte med en gang. Hjertet banker fortere, blodet bruser. Og av og til slutter hodet å virke som det skal, for hver eneste hjernecelle tenker bare på denne personen. Alt annet blir uvesentlig, fordi du har kommet hjem!

Når du møter denne personen så vet du det bare
Det er ingen grunn til å sitte med mobilen i hånden, og lure på om du skal ringe eller ikke…
For om du har blitt truffet av en kjærlighetsstjerne, så har du blitt truffet av noe som er større en deg selv. Noe uforklarlig, som det at det er stjerner på himmelen. Noe som er like uforklarlig som alt annet av verdens mirakler. Det er ren energi, et lite frø som har ligget i hjertet ditt, uten at du visste det, helt siden du ble født. Og så er det bare den ene personen som kan vanne det frøet, og få det til å vokse til en kjærlighetsspire. Deretter trengs det næring for å kunne vokse videre og bli til noe vakkert og varig. Begge parter har ansvar for å luke bort ugress, slik at det ikke skygger for den vakre blomsten og stjeler næring fra den. Og så trenger den omsorg og kjærlighet for å få den til å skinne i alle sine farger.

Det er bare noen få personer som får oss til å føle at vi har kommet hjem, at vi er trygge. Og at vi er elsket og er mer enn bare oss, når vi er sammen med den andre. Fordi den andre får oss til å skinne i visshet om at vi er elsket i all vår ufullkommenhet.

Endelig har du kommet hjem!