Same old, same old, crazy new stuff

kr 2.310,00

Tomt på lager

Beskrivelse

Hver dag kan du velge en endring i livet ditt, om du vil. For det er opp til deg om du vil gjøre en forandring, eller bli der du er.

For hver dag går du ned en vei, og den veien er ikke rett. Den har to skilt, og du kan velge Same old, Same old, eller Crazy new stuff.  Veien til venstre er trygg og du vet hva som kommer, men det er også langt borte fra der det magiske skjer. Det er komfortsonen hvor alt er kjent og trygt. Men du kan også velge å gå til høyre, veien mot Crazy new stuff. Av og til ser du ikke den veien, kanskje er det bare en liten sti eller kanskje må du tråkke deler av den selv – for ingen har gått der før.

Selvfølgelig virker den skummel, for du vet ikke hvilke mennesker du kommer til å møte, hvilke situasjoner du kommer til å havne i. Du vet ikke hvor og hvordan du kommer til å lande når du stuper fra hundremeteren. Det gjør vondt, og det letteste er bare å fortsette på veien til venstre.

Veien til høyre kalles av og til fryktens vei, og vi fortsetter til venstre fordi vi frykter det ikke skal gå vår vei. Selv om vi ikke vet hvordan det kommer til å bli, kan det hende at den nye veien blir enda bedre enn det vi har forestilt oss. For ofte er det slik at når du følger stemmen inne i hjertet ditt, der hvor drømmene fødes – da pleier det nesten alltid å gå bra.

Bildet er 24,5×24,5 cm

Prisen er inkludert 5 % kunstavgift.