Bli med på Gambia-tur med Destinasjon Glede

Kjære deg,

Jeg vil med stor glede invitere deg til å bli med meg på en helt spesiell og personlig reise til Gambia. Dette er en unik mulighet til å utforske et land som er rikt på kultur, hjertevarme, og naturlige underverk – alt sammen opplevd gjennom øynene til de lokale, og sammen med meg som din guide. Denne turen gir deg muligheten til å komme tett på et samfunn som få turister får innsyn i.

Gambia, kjent som “Smilets land”, vil åpne opp både hjertet og sinnet ditt. Her blir vi møtt med en slik ekte varme at det er umulig å ikke la seg røre. Men denne reisen handler ikke bare om å oppleve Gambia på overflaten – vi skal sammen dykke dypere. Vi skal besøke prosjekter jeg er dypt engasjert i, som Gambia Cotton Trail og Heartlift-skolen. Du vil få muligheten til å møte de inspirerende menneskene som jobber for å gi lokalsamfunnene en bedre fremtid – noe du ellers aldri ville fått innsikt i som vanlig turist.

Tanji, The Gambia

 

Vi vil bo på Footsteps Eco Lodge, en perle i naturen, hvor dagene starter med fuglesang og avsluttes med refleksjoner under stjernene. Her vil vi ikke bare få utforske Gambia utvendig, men også oppleve en indre reise. Gjennom dagene fylt med yoga, kunst, kreativitet, og rolige stunder ved Gambia-elva, vil du få tid til å hente deg inn, reflektere, og vokse.

Vi skal delta på kunstworkshops, hvor du kan utfolde deg kreativt og lage ditt eget kunstverk med tie & dye eller batikk, inspirert av de lokale kunstnerne jeg har jobbet tett med gjennom årene. Og vi skal sammen besøke Heartlift-skolen, hvor du kan se hvordan ditt engasjement kan gi barn en bedre fremtid. Dette er en reise som ikke bare vil berike deg med opplevelser – den vil også forvandle deg på innsiden.

 

Vi skal reise innover i landet til steder du ellers ikke ville hatt muligheten til å besøke, møte menneskene som skaper varige endringer i sine lokalsamfunn, og oppleve en side av Gambia som de færreste får se.

Dette er ikke bare en reise, det er en sjelden mulighet til å oppleve, gi og vokse – sammen med meg. Jeg gleder meg til å dele disse magiske opplevelsene med deg, og håper du vil bli med meg på en reise du aldri vil glemme.

Med alt mitt hjerte,
Bjørg Thorhallsdottir