Boken Magisk jul og julekort 10 stk

Opprinnelig pris var: kr 679,00.Nåværende pris er: kr 379,00.

Magisk jul er Björgs ønske om å bringe litt magi inn i adventstiden. Ønsket er å samle familien rundt en oppgave hver dag, slik at fokuset blir på det å være sammen og gjøre ting i fellesskap. Oppgavene er herlige. Familien får i oppdrag å leke Bro bro brille den 8. desember, og hva med test av årets julebrus. Tror den oppgaven vil falle i smak! I tillegg har hver dag en oppfordring til Dagens samtale. Denne dagen er det “Hvis du bare skulle spise en ting i en hel uke, hva ville det vært? Andre dager handler det om å gi hverandre komplimenter, eller hva barna skulle ønske familien gjorde mer av sammen. (ordinær pris 299,-)

10 stk stemningsfulle julekort i en vakker eske (ordinær pris 350,-)

Tomt på lager

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Magisk Jul

Bjørg Thorhallsdottir har laget en alternativ julekalender der hele familien kan samles både om aktiviteter og samtaler. I tillegg inneholder boken originale, vakre bilder og et nyskrevet juleeventyr. Boken gir deg en enkel, uhøytidelig og morsom adventstid som skaper varige tradisjoner og fine juleminner.

«Magien finnes der hele tiden. Som små frø. Jeg vil at denne boken skal vanne dem slik at det vokser opp en kjærlighetsfull, lun og morsom stemning i huset. Fylt av julelukter og nisser. Jeg håper at denne boken – i alt julerushet – skaper stunder av glede og julemagi.»

Boken er illustrert av Björg Thorhallsdottir og Cade Roster. Ordinær pris 299,-

Julekort 10 stk.
1o stk enkle, fargerike og stemningsfulle julekort i en vakker liten eske. Ordinær pris 350,-